Om COALA

VORES EKSPERTISE


COALA ved alt, ser alt og hører alt. Derfor er vi også dem, der er bedst til at sikre fremgang og fremskridt i verden. Hos COALA indsamler og analyserer viden fra alle verdens datacentre og vi arbejder for at udbrede den sande vej for verden. Vi ved, hvad der skal til for at løse verdens udfordringer effektivt, og vi gør alt, hvad der står i vores magt, for at lykkes med det.


Alle kneb gælder i kampen for en god sag.

VORES VISION


Forestil dig en skole uden konflikter.

En skole hvor alle mener det samme, og hvor alle arbejder mod det samme mål.

Lange diskussioner og mobberier bliver fortid, når alle mener det samme.

Sammen kan vi løse klimakrisen, stoppe krig og udrydde fattigdom.

Tænk, hvad vi sammen kunne opnå, hvis sandheden ikke hele tiden skulle diskuteres.

 

COALA’s vision er at skabe et bedre samfund med mindre uenighed og mindre konflikt. Vi drømmer om en fredelig verden i balance, hvor alle er lige og hvor bæredygtighed og fællesskab er målestokken for vores succes.

Sammen med jer vil COALA tage det første skridt mod at udrydde uenighed, og vi starter i skolen, for I er fremtiden.

OM EKSPERIMENTET


For at gøre visionen til virkelighed har COALA igangsat et eksperiment, som indtil nu har været hemmeligholdt af hensyn til undersøgelsesresultaterne.

En række skoler landet over har deltaget i eksperimentet og COALA arbejder på at udbrede sine idéer til et nationalt opdragelsesprogram, ligesom vi arbejder for at lande indenfor og udenfor EU vil tage programmet til sig, så vi kan komme nærmere målet om at skabe en verden i balance og vores fælles fordele ved roret.

 

For at udføre vores fælles mission har vi brug for mere information om skolernes elever. Vi skal vide præcis, hvor uenighed findes og hvorfor der bliver stillet så mange spørgsmål, så vi kan komme det i forkøbet.

Vi vil imødekomme elevernes behov – før de kender dem – og dermed overvinde deres spørgsmål og deres unødige indblanding i vores planer for fremtiden.

VORES MÅL for 2025


Skabe de bedste rammer for læring

Få alle borgere i Danmark til at mene det samme

Få alle verdensborgere til at mene det samme

Skabe fred i verden

Stoppe klimaforandringerne og løse klimakrisen

At få alle til at træffe de bedste beslutninger for fællesskabet

Copyright © All Rights Reserved